Aangepaste vakantie Frankrijk


Vakantiepark voor iedereen en aangepast voor Vakantiepark voor iedereen en aangepast voor mensen met een lichamelijke en meervoudige beperking

WELKOM BIJ VAKANTIEPARK L’ACCOLADE

Bij vakantiepark L’Accolade is iedereen welkom. Maar we zijn gespecialiseerd in de ontvangst van mensen met een lichamelijke- of meervoudige beperking, zodat ook zij van een onbezorgde vakantie in het buitenland kunnen genieten. Zin om op vakantie te gaan en energie bij te tanken? Dat is niet zo vanzelfsprekend voor iedereen. Ons vakantiepark is via giften en sponsoring van fondsen en particulieren tot stand gekomen en draait voor het grootste gedeelte op vrijwilligers. Het park is eigendom van de Nederlandse stichting L ’Accolade; de meeste gasten op het park zijn Nederlands en daarmee de voertaal ook.

WAT MAAKT ONS SPECIAAL
Bent u op zoek naar een prachtige vakantieplek die echt volledig aangepast is voor mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking? Dan bent u op de goede plek! www.l-accolade.nl Bij L’Accolade zijn 5 bungalows voor 2-4 personen en 3 bungalows voor 5-8 personen. Daarnaast zijn er zes ingerichte safaritenten voor 4 personen en 2 nieuwe safaritenten voor 6 personen. Ook zijn er 7 aangepaste en 7 kleine, niet-aangepaste kampeerplekken. Daarnaast hebben we 9 eenvoudige voor 2 personen, waarvan 5 studio’s aangepast voor rolstoelen. Als laatste is het ook mogelijk om onze recreatie zaal af te huren. Alle bungalows, safaritenten en sanitairblokken zijn zeer ruim van opzet en zo compleet, dat het verblijf van gasten in een (elektrische) rolstoel of met hulpmiddelen geen problemen oplevert; het is een verademing en geeft plezier !

Het terrein van L’Accolade is 1,6 ha. groot. Het is gelegen aan de rand van het dorp, in de duinen. Vakantiepark L’Accolade bestaat uit een boven- en beneden terrein, verbonden met een weg, trap en kolomlift. Op dit lommerrijke terrein, zijn alle bungalows, kampeerplaatsen en safaritenten op speelse wijze verdeeld. Een reservering van een week in een bungalow en van aangepaste kampeerplekken loopt van zondag tot zondag. Een reservering van een week in een safaritent loopt van zaterdag tot zaterdag. Bent u geïnteresseerd in een verblijf bij L›Accolade? Neem dan contact op met de beheerders Bent u op zoek naar een prachtige vakantieplek die echt volledig aangepast is voor mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking? Dan bent u op de goede plek! Hulpmiddelen hoeft u niet van huis mee te nemen, want op L’Accolade staat een ongeëvenaarde variëteit aan hulpmiddelen permanent tot uw beschikking.

Komt u met kinderen? In het hoogseizoen is er een uitdagend recreatieprogramma voor kinderen mét en zonder beperking. Daarnaast biedt L’Accolade ook nog eens assistentie, wat voor 24 uur per dag kan worden gerealiseerd.  Ook mantelzorgers proberen we te ontlasten, mits zij dat willen natuurlijk. Want… betreft al het bovengenoemde geldt: niets hoeft en alles mag. Het is tenslotte vakantie!

80 Avenue des Bouriennes,
Domino 17190
Saint-Georges-d’Oléron Frankrijk
Tel.: 0033 546 765 520